Dr. Adam Gaertner


Kar je bilo predmet cenzure (četudi obveščeni zdravniki in zdravnice o tem že dolgo ne dvomijo): https://web.archive.org/web/20210129145529/https://apnews.com/press-release/pr-newswire/business-science-greater-china-biology-severe-acute-respiratory-syndrome-333bdd4934baa0cd258753ca0947ea0c https://zenodo.org/record/4477081# Bodi dovolj. Zanesljivih dosjejev FBI pa se ne objavlja. *** O tem, kaj je na tem in onem, pričajo in bodo pričali drugi. Mene ni bilo zraven. Če verjamem, če verujem, me sprašujete? To se mi ne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni