Dr. Bojana Beović – sramotno in zavržno.


Retrospektiva izjav dr. Beović iz preteklega leta – v petkovi Centrifugi na Valu 202. Kakšno sramotno spreminjanje stališč! Odvratno in zavržno. A vseeno res vredno poslušanja. https://val202.rtvslo.si/2021/12/komentar-dogodkov-tedna-102/ Na drugi strani dr. Dušan Keber: https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/61d6f5090276d/400000-ljudi-hkrati-v-karanteni-bi-efektivno-ustavilo-drzavo

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni