Dr. Tomaž Mastnak: “Skrbijo za ekonomijo, ne za ljudi.” Itd. …


Veliki Ljudje – Misleci. Slovenski. https://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju/174814339 Povedal je skoraj vse. Vsekakor pa vse, kar je bistveno. Brez zadrege, brez zavore, intelektualno in znanstveno SUVERENO. Neizpodbitno. Pomirjen sem, ko Velikani povedo tisto, kar povem tudi sam in mislijo tako, kot mislim tudi sam. Opogumlja me, če je Njim v javnem mediju dovoljeno povedati, kar meni ni....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni