Eh ja …


Ja seveda. Nujno logično, popolnoma razumljivo, tudi osnovnošolcem, verjetno tudi večini otrok v vrtcih. Ultimativna, terminalna in neizbrisljiva sramota za tiste predstavnike medicine, ki o tem sprevrženo lažejo. Zelo … , ah, zapisal bom samo “zanimivo.” Lejko-Zupanc: “Zelo veliko cepljenih starejših bolnikov ni v bolnišnici zato, ker bi imeli covidno pljučnico, ampak so padli in...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni