Forum SANJE: KRIZA ČLOVEČANSTVA


Dostopno na Rumble: https://rumble.com/v1a44jz-forum-sanje-26.-junija-2022.html Pristojni na Danskem priznali, da je bilo siljenje v cepljenje otrok nepotrebno: https://www.naturalnews.com/2022-06-24-vaccinating-children-covid-mistake-danish-health-board.htmlhttps://boriquagato.substack.com/p/danish-national-board-of-health-admits In še najnovejši članek (sicer še preprint) skupine zdravnikov (soavtorji med drugimi iz Stanford University, UCLA idr.) Serious Adverse Events of Special Interest Following mRNA Vaccination in Randomized Trials https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4125239 Depopulacija: https://igorchudov.substack.com/p/depopulation-of-taiwan Cepiva: https://boriquagato.substack.com/p/first-a-trickle-then-a-flood-the https://karinrizner.si/2022/06/27/kaj-bo-jeseni/ Za predsednico Republike...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni