KAKO LAHKO V TEJ DRŽAVI ŠE ŽIVIJO LJUDJE, KI TEGA ŠE VEDNO NE VIDIJO, NE DOJAMEJO, NE RAZUMEJO – ALI TO CELO ZANIKAJO?! KAJ JE ŠE TREBA??!!


Pismo (nevednežem? brezdušnežem? zločincem? vrhunskim znanstvenikom in humanistom? ljudem?) zaprepadene državljanke, priče “s terena”: Spoštovani vsi,samo v razmislek…..https://www.facebook.com/ajanovic.mirnes/videos/626897628546359/?sfnsn=mo Dr.Bojana Beovič, dr. Janez Poklukar, dr. Milan Krek, dr.  MatejaLogar, go. Roman Jerala, dr. Tadej Batellino, vas pa prosim, da mi odgovorite na vprašanja: – zakaj je v SB Celje žilni oddelek popolnoma  poln starejšihpacientov  s krvnimi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni