“Kanabinoidi blokirajo celični vstop SARS-CoV-2 in nastajajočih različic”


Pub.Med. Cannabinoids Block Cellular Entry of SARS-CoV-2 and the Emerging Variants Povzetek: Kot dopolnilo cepivom so za zdravljenje ali preprečevanje okužb s hudim akutnim respiratornim sindromom koronavirus-2 (SARS-CoV-2) in njegovimi različicami, ki povzročajo COVID-19, potrebna terapevtska sredstva z majhnimi molekulami. Afinitetna selekcijska masna spektrometrija je bila uporabljena za odkrivanje botaničnih ligandov za protein SARS-CoV-2. Ugotovljeno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni