Kar smo doživeli in preživeli je bil le “sprehod po parku”. Srhljivka se bo šele dobro začela.


ZANIKANJE je zelo enostavno početje. Mentalno, psihično in čustveno. Najlažje je zanikati in zanikovati, gledati stran, molčati, tiščati glavo v pesek in odrivati stran od sebe. Kratkoročno in subjektivno je verjetno tudi najkoristnejše – umikati se, celo bežati pred stresom. To pa ne pomeni, da je tako tudi prav. Ker ni. Nikakor ni prav. Podobno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni