Krivdna odpoved delovnega razmerja? Zaradi PCT?? Očitno in kategorično nezakonito in neustavno!


Ustavno sodišče bo pobudo obravnavalo po REDNEM VRSTNEM REDU PREJETIH ZADEV, nikakor ne prednostno. Ker??!!       USTAVNA PRITOŽBA IN POBUDA ZA ZAČETEK POSTOPKA USTAVNOSODNE PRESOJE za oceno ustavnosti oziroma zakonitosti           Obrazec vsebuje obvezne sestavine pobude za začetek postopka za oceno ustavnosti zakona ali ustavnosti oziroma zakonitosti drugih predpisov...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni