Moj kolega raziskovalec ima še kako prav


“Brez sramu in slabe vesti bi radi šli do konca. Tile ”novinarji” pa to vest prenašajo tako, kot da bi šlo za poročilo s športne prireditve. Pravzaprav je v športnih komentarjih več kritične refleksije kot pri poročanju o kovidu.“ https://www.24ur.com/novice/korona/pfizer-v-zda-zaprosil-za-dovoljenje-za-cepljenje-otrok-mlajsih-od-pet-let.html 5 Horrifying Facts About the FDA Vaccine Approval Process https://eadn-wc04-2733963.nxedge.io/cdn/wp-content/uploads/2019/10/FDA-Vaccine-Approval-Process-2019.pdf Če boste zdaj dovolili kovidno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni