Morda je to najboljši najkrajši povzetek resnice o današnjem zdravstvu.


Ubogi ljudje, zlasti najstarejši, starostniki. Z njimi zdravstvo dela kot z govedom, perutnino in drobnico. Nekdo je ob tem zapisal: “Če zbolite, ostanite doma ! Po 14 dneh upamo boste dobili bakterijsko pljučnico ali angino. Ostanite doma! Ko se začnete dušiti pokličite, pridemo po vas in vas privežemo na posteljo in priklopimo na respirator. V parih dneh vas...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni