Nadaljevanje “doktrine groba” in “patologije A.I.”

Nekategorizirano

Tudi ministru za zdravje, vodji svetovalne skupine, področnemu prvemu na NIJZ, direktorju NIJZ, nekaterim zdravnikom in zdravnicam… Ob treh ponoči šel domov, videl razpoke in preprečil katastrofo – 24ur.com Oprostite mi, prosim, ker si ne dovolim biti ravnodušen. Poznam gospoda, ime mu je Mitja Vilar, ki je ob informaciji o širjenju covid 19 najprej pomisli...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni