NAZOREN PRIMER MEDIJSKEGA SENZACIONALIZMA IN ŠKODOVANJA ČASTI, UGLEDU IN IMENU ŠTIRIH UGLEDNIH PRAVNIKOV


Točno določen medij, prepoznaven zaradi svojih temeljnih lastnosti, po katerih se bistveno razlikuje od večine drugih medijev, je objavil članek s senzacionalističnim naslovom “Štirje ugledni pravniki raztrgali trditve Terška in Pavlina.” Pod članek je podpisan sicer razgledan, poučen, razmišljujoč in omikan avtor. Z avtorjem sem se nedavno pogovarjal v obliki intervjuja preko ZOOM-a. Za drugi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni