Njim se res fučka, njim in MZ, ona res ne razume, oni tam drugje pa so parodija in sramota od veje oblasti; sam si zato lahko planet in vesolje zataknem ali vtaknem – kamorkoli.

Nekategorizirano

https://issuu.com/iu-piat/docs/odlo_ba_ip_090-163-2022_z_dne_2.7.2022 https://issuu.com/iu-piat/docs/odlo_a_ip_909-162_z_dne_7.7.2022 https://issuu.com/iu-piat Kdo ve, kdo kje ali od koga sliši, ker in kar od medijev, politike in genijev v belem pač ne more – so v BIH že dolgo prav vsi mrtvi?

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni