Najboljši in največji vseh časov, Maestro Nole – v besedi, brez slike.


Zaslišanje človeka, ki je obtožen genocida… Pardon, ki je obtožen posilstva… Ne, pardon, ki je obtožen umora… Ne, tudi ne, pardon, ki je obtožen oboroženega ropa banke… Ah, pardon, ki je obtožen namernega kuženja drugih ljudi s smrtonosno boleznijo… Ne, tudi ne, pardon – FAŠISTIČNO ZASLIŠANJE ZDRAVEGA ČLOVEKA, KI JE PRIŠEL IGRATI TENIS! M’rš!! Takega...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni