O rekuperiranih bedakih z ‘odprtih oddelkov’ – takih in drugačnih


Avtor: Mitja Vilar Stališče Fakultete za strojništvo UL do objavljenega članka o rekuperaciji | Dnevnik “Rekuperacija ali izmenjevalnik toplote med zrakom, ki ga odsesamo iz prostora in tistim, ki vstopi vanj je nekje okrog 95%. Tudi, če rekuperacij ne bi nameščali, ampak samo ventilatorje za prezračevanje, bi bil rezultat enak temu, kot je sedaj z...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni