O tem naj ne bo dvoma in nesporazuma


Res ne želim, da bi se o tem vzpostavil in krepil dvom in nesporazum: vsako razočaranje nad sodno vejo oblasti, vsako razočaranje nad odločitvijo sodišča, katerega koli, vsako veliko razočaranje nad odločitvijo sodišča, vsako zgražanje nad odločitvijo sodišča… mora biti in naj bo razlog več za odločno, neumorno, vztrajno začenjanje, nadaljevanje in končanje sodnih sporov,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni