Obstajajo pravniki in pravnice. Obstajajo pravno nepismeni pravniki in pravnice. Obstajajo ustavnopravno butasti pravniki in pravnice. Obstajajo popolni pravni idioti. Ni jih malo, niso osamljeni, niti izolirani. Podobno, kot pri drugih poklicih. Biti idiot je pač pravica – človekova. Tudi nadvse razširjena lastnost človeka. Pogosto prinaša dober posel in denar, tako pravijo. In obstajajo pravniki in pravnice antiidioti. Samo povem.


Vprašanje: kaj pomeni izraz FUCKWIT? Vem.

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni