Opazovalka pravi: “SZO na zasedanju ni uspela sprejeti svežnja sprememb Mednarodnega zdravstvenega pravilnika”

Nekategorizirano

Meryl Nass https://merylnass.substack.com/p/the-world-health-assembly-meeting?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=145192217&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&triedRedirect=true&utm_medium=email “O spremembah IHR ni dogovora, ker so države v programu pripravljenosti na pandemijo videle trojanskega konja, ki je namenjen centralizaciji nadzora in zadolževanju.” “Rekla bom: NEKAJ JE ŠLO NAROBE. Psihopati so poskušali zavzeti svet, mali ljudje pa so rekli ne: Ne tako hitro! In Svetovna zdravstvena organizacija ni pripravila niti parodije na...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni