Po daljšem času sem preletel več “medijev” …


Tale mi je všeč: “Zadnja novička iz domovine Uschi von der Pzifer in Christiana Dorstena. Več kot zgovorno https://www.24ur.com/novice/tujina/nemcija-testi.html“, je zapisal Prijatelj. Ta mi je še bolj všeč. Le koliko lopat so imeli? https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-amerika/v-cilu-iscejo-odgovorne-in-vzroke-za-ogromno-luknjo-blizu-rudnika/636711 A sem spet storil napako. Šel sem brati tudi tisto, česar ne morem in tudi ne smem več brati. E ja....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni