POBUDA ZA ZAČETEK POSTOPKA ZA OCENO USTAVNOSTI IN ZAKONITOSTI SKLEPA (splošni pravni akt) DRŽAVNEGA ZBORA O NEDOPUSTNOSTI ZAKONODAJNEGA REFERENDUMA O ZAKONU O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O NALEZLJIVIH BOLEZNIH (ZNB-D)


Naslovna pobuda je bila spisana in v petek, 29.7.2022, vložena na ustavno sodišče. Obsega 11 tipkanih strani in je opremljena z velikim številom strokovnih in znanstvenih virov. V pobudi se prereka ustavnost preprečitve neposrednega referendumskega odločanja o nedavno sprejetem ZNB-D. V pobudi se hkrati izraža dvom o ustavnosti ustavnega zakona, s katerim se je znatno...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni