Počil mu je film


Dr. Adamu Gaertnerju je dokončno “počil film.” V prispodobi. Le kako mu nebi: ob vsem znanju, ki ga ima, dejstvih, s katerimi razpolaga, opravljenem delu, pojasnjevanju in dopovedovanju…, na drugi strani pa načrtna ignoranca, razčlovečena barabija in morija tistih, ki vedo ter absolutna nevednost tistih, ki ne vedo – ker ali ne zmorejo ali nočejo...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni