“Podgane”?, je jezno zakričal prijatelj. Brez vprašaja. Bi moral zakričati kaj drugega?


KAJ drugega? Nevedni? Neodgovorni? Terminalno nevedni? Lažnivi? Prevarantski? Ljudomrzni? Delinkventni? …? Za svoj čas in energijo (kot večji del vsega drugega) opravljano delo, dve leti in več: https://issuu.com/iu-piat A tam ni vsega. Približno 20, tudi več vlog in istih odgovorov ni objavljenih. Tudi zadnje odločbe IP niso objavljene. Ničesar nimajo, ničesar ne vedo, ničesar ne...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni