Ponovim, kar sem že javno povedal: ne vem, kdo sestavlja CISP; s CISP nimam popolnoma ničesar; nikoli me niso osebno kontaktirali (v mojem spominu je samo generalno povabilo za več naslovnikov, ob strokovnem dogodku v Ljubljani, na katerega “naj bi” prišel odvetnik Fuellmich, četudi smo vedeli, da ga ne bo); z njihovim zbiranjem sredstev za kovidne sodne postopke, ki se je začelo dan po tem, ko sem šel s takšno sugestijo v javnost, nimam ničesar – sredstva se ne zbirajo ne zame, ne za moje najožje sodelavce; o tistem, kar ob tem očitno vidim, preberem in slišim, to pa neposredno zadeva moje avtorsko delo in intelektualno lastnino, pa javno raje molčim – ker gre res za višje in pomembnejše cilje v javnem interesu in v funkciji občega dobra; zato jim želim odlično in uspešno delo, o tem ni dvoma.

Javna samopredstavitev

Samo povem, ker se me to vse pogosteje sprašuje in ker je očitno veliko ljudi glede tega v zmoti, pravzaprav zavedenih. Sicer dobroverno, a tudi preveč lahkoverno padajo/te na trike, dolgo jaro kačo trikov … PS: za vložitev koronske/covidne kazenske ovadbe ne potrebuješ nikakršnega “podpisanega soglasja za zastopanje”, zato tudi ne stavka “pro bono zastopanje”...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni