Ponovim, kar sem že javno povedal: ne vem, kdo sestavlja CISP; s CISP nimam popolnoma ničesar; nikoli me niso osebno kontaktirali (v mojem spominu je samo generalno povabilo za več naslovnikov, ob strokovnem dogodku v Ljubljani, na katerega “naj bi” prišel odvetnik Fuellmich, četudi smo vedeli, da ga ne bo); z njihovim zbiranjem sredstev za kovidne sodne postopke, ki se je začelo dan po tem, ko sem šel s takšno sugestijo v javnost, nimam ničesar – sredstva se ne zbirajo ne zame, ne za moje najožje sodelavce; o tistem, kar ob tem očitno vidim, preberem in slišim, to pa neposredno zadeva moje avtorsko delo in intelektualno lastnino, pa javno raje molčim – ker gre res za višje in pomembnejše cilje v javnem interesu in v funkciji občega dobra; zato jim želim odlično in uspešno delo, o tem ni dvoma.

Javna samopredstavitev

Samo povem, ker se me to vse pogosteje sprašuje in ker je očitno veliko ljudi glede tega v zmoti, pravzaprav zavedenih. Sicer dobroverno, a tudi preveč lahkoverno padajo/te na trike, dolgo jaro kačo trikov … PS: za vložitev koronske/covidne kazenske ovadbe ne potrebuješ nikakršnega “podpisanega soglasja za zastopanje”, zato tudi ne stavka “pro bono zastopanje”...

Prijava

Za dostop do objav je potrebna prijava. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije, zato se lahko prijavijo samo že registrirani uporabniki. Prijavite se s svojim uporabniškim imenom oz. e-naslovom in geslom, ki ste ga vpisali ob registraciji.

Meni