Ponovim, kar sem že javno povedal: ne vem, kdo sestavlja CISP; s CISP nimam popolnoma ničesar; nikoli me niso osebno kontaktirali (v mojem spominu je samo generalno povabilo za več naslovnikov, ob strokovnem dogodku v Ljubljani, na katerega “naj bi” prišel odvetnik Fuellmich, četudi smo vedeli, da ga ne bo); z njihovim zbiranjem sredstev za kovidne sodne postopke, ki se je začelo dan po tem, ko sem šel s takšno sugestijo v javnost, nimam ničesar – sredstva se ne zbirajo ne zame, ne za moje najožje sodelavce; o tistem, kar ob tem očitno vidim, preberem in slišim, to pa neposredno zadeva moje avtorsko delo in intelektualno lastnino, pa javno raje molčim – ker gre res za višje in pomembnejše cilje v javnem interesu in v funkciji občega dobra; zato jim želim odlično in uspešno delo, o tem ni dvoma.

Javna samopredstavitev

Samo povem, ker se me to vse pogosteje sprašuje in ker je očitno veliko ljudi glede tega v zmoti, pravzaprav zavedenih. Sicer dobroverno, a tudi preveč lahkoverno padajo/te na trike, dolgo jaro kačo trikov … PS: za vložitev koronske/covidne kazenske ovadbe ne potrebuješ nikakršnega “podpisanega soglasja za zastopanje”, zato tudi ne stavka “pro bono zastopanje”...

Registracija in naročilo

Registrirajte se v Ustavniški blog in si s tem ustvarite svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do vseh objav. Registracijo opravite samo enkrat.

Pri registraciji boste morali posredovati vse zahtevane podatke za aktivacijo vašega uporabniškega profila, sicer vaš uporabniški profil ne bo aktiven, zato sledite spodnjim navodilom in pravilno izpolnite spodnji obrazec.

Svetujemo vam, da vaše uporabniško ime in geslo skrbno varujete, da ga ne posredujete tretjim osebam ter da ju na javnih računalnikih ne shranjujete, saj lahko pride do zlorabe vaših podatkov.

Vpišite vaše ime.
Vpišite vaš priimek.
Vnesite veljaven elektronski naslov. E-poštni naslov mora vsebovati znak @.Ob nepravilnem vnosu e-naslova, se ne boste mogli prijaviti v sistem. Vpišite vaš e-naslov ali pa vnešeni e-naslov ni v pravilnem formatu.
Vnesite uporabniško ime, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Uporabniško ime naj bo nekakšen vzdevek, ki ne razkriva vaših osebnih identifikacijskih podatkov in si ga boste zlahka zapomnili. Vpišite vaše uporabniško ime, s katerim se boste prijavili, ko boste dostopali do člankov.
Vnesite geslo, s katerim se boste kasneje želeli prijaviti v sistem. Geslo naj bo drugačno od uporabniškega imena. Svetujemo vam, da kot geslo ne uporabljate svojih osebnih podatkov, ki bi jih lahko nekdo, ki te vaše podatke pozna, uganil ( npr. datum rojstva, ime otroka, ipd). Vpišite vaše geslo.
Vpišite naslov vašega bivališča.
Vpišite poštno številko.
Vpišite kraj.

Izberite paket po vaših željah:
Če izberete ta paket, imate po plačilu polletne naročnine dostop do vseh objav za obdobje šestih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Če izberete ta paket, imate po plačilu letne naročnine dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni).
Če ste član/članica organizacije, imate po plačilu letne naročnine dostop do objav za obdobje dvanajstih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). V kolikor še niste član/članica in bi to želeli postati, morate najprej podpisati pristopno izjavo in poravnati članarino. Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected]).
Če ste član/članica organizacije, imate po plačilu polletne naročnine dostop do objav za obdobje šestih mesecev. Ob registraciji morate priložiti tudi potrdilo o svojem statusu (npr. pdf podpisane pristopne izjave), sicer vaš uporabniški račun ne bo aktiven. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko prejmemo vaše plačilo. Plačilo poravnate ob registraciji. Vaš uporabniški račun bo aktiven, ko pregledamo vašo prijavo in ko se plačilo zabeleži (v roku osmih delovnih dni). V kolikor še niste član/članica in bi to želeli postati, morate najprej podpisati pristopno izjavo in poravnati članarino. Za postopkovne podrobnosti lahko pišete na [email protected]).
Z izbiro tega paketa imate neomejen dostop do vseh objav za obdobje šestih mesecev. Spodaj tudi priložite potrdilo o vašem statusu.
Z izbiro tega paketa imate neomejen dostop do vseh objav za obdobje dvanajstih mesecev. Spodaj tudi priložite potrdilo o vašem statusu.
Za vse upokojence in upokojenke je dostop do objav brezplačen. Spodaj tudi priložite potrdilo o vašem statusu.
Za vse osebe, ki živijo od socialnih pomoči, je dostop do objav brezplačen. Spodaj tudi priložite potrdilo o vašem statusu.
Izberite vaš paket.

Potrdilo o statusu morajo priložiti člani/članice Inštituta Ustavnik ali katere od organizacijskih enot Sindikata Sonce Slovenije, študentje, upokojenci in upokojenke ter osebe, ki živijo od socialnih pomoči. Maksimalna dovoljena velikost datoteke je 5 MB. Potrdilo je lahko v obliki jpg, jpeg, png, word (doc, docx) ali pdf.

Z registracijo na Ustavniški blog uporabnik potrjuje, da je prebral pogoje uporabe, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. Inštitut USTAVNIK bo z vašimi osebnimi podatki ravnal vestno in skrbno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Inštitut USTAVNIK na vaša sporočila, v zvezi z vprašanji, ki so že navedeni v pogojih, nanje ne bo odgovarjal.
Strinjati se morate s pogoji uporabe.
Meni