Poziv za ohranitev neodvisnega novinarstva


Sodelavci in sodelavke Slovenske tiskovna agencije (STA) že mesece iz dneva v dan opravljajo javno službo, ne da bi za to bili plačani po jasni in veljavni zakonodaji. Dnevnopolitični odločevalci, ki delujejo v imenu države, se trudijo na več načinov finančno izčrpati STA, to pa počenjajo z očitnim namenom – finančno onemogočiti javno tiskovno agencijo....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni