PRAVICA DELAVCEV DO DODATNEGA IZOBRAŽEVANJA


Dr. Andraž Teršek Jernej Medved Učenje in izobraževanje Učenje je kompleksen pojav, ki je navkljub obsežnemu raziskovanju in preučevanju še vedno dokaj izmuzljiv pojav. Poznamo veliko število definicij učenja. Jelenc[1] (1996, v Vukovič, Miglič 2006: 20) pravi, da je učenje CITAT: »vsaka dejavnost, namerna in nenamerna ali naključna, s katero posameznik spreminja samega sebe. Pri...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni