PRAVICA DO ZDRAVJA IN ZDRAVLJENJA


…. PC torej …, ki prihaja… No, nazaj na temo zdravljenja. Ena večjih laži v zgodovini človeštva, novodobna uradna laž, vredna pravne definicije … najhujših kaznivih dejanj in mednarodnega kazenskega tribunala: da Ivermectin ni zdravilno koristna učinkovina (drug-zdravilo) za covid. Ne samo, a tudi in predvsem. Prof. dr. Zwitter je o tem spregovoril in pisal,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni