PRIONI “prihajajo”, “napadajo” …! In kako dolgo to že dokazljivo vemo, od kdaj so že ta svarila in alarmantna opozorila?!


S strani, ki se še nekako drži, kot se zdi, četudi je ves čas ‘torpedirana.’ IT’S ALL ABOUT FACTS! https://web.archive.org/web/20210721221325/https://prions.rip/prions-are-coming/ Seveda politiki, ministri, direktorji, svetovalci in mediji o tem ne bodo rekli nič, razen molka in morda kake pol-molčeče laži. Tole je Kontakt napisal včeraj za Telegram: “Za prione mora biti rešitev nekaj tako preprostega,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni