1. Publikacija, na katero se vehementno sklicuje slovenski psihopat in maligni narcis (ki mu nekateri, na temelju pristne znanosti, pravijo “serijski morilec”), presega samo sebe – a samo za neidiote 2. Morija se nadaljuje.


1. https://nakedemperor.substack.com/p/a-picture-is-worth-a-thousand-words-907/comments?utm_source=post-email-title&publication_id=602373&post_id=135414464&isFreemail=true&utm_medium=email No comment. 2. IN POZOR, MORILSKI ZLOČINCI TOLČEJO Z VSEMI SILAMI, NA VSE NAČINE, BREZ PREDAHA, S POSPEŠKOM! ZDAJ BODO NAREDILI TUDI TOLE!!: https://twitter.com/HatchardMedia/status/1682657625077596160 https://twitter.com/NaturallyFTW/status/1683681610426617856 T.T. postavlja vprašanje na mestu: “Zakaj globalisti s pomočjo domačih genocidnih veleizdajalskih podgan počnejo to?” Samo dva primera ZLA: Effective management of atherosclerosis progress and hyperlipidemia with nattokinase:...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni