Še – tako rekoč – včeraj skoraj nič sovražnega govora, pa vsakodnevni kriki “sovražni govor!” Danes – že več tednov in stopnjevano … – vsakodnevno več deset primerov očitnega sovražnega govora, po definiciji, pa popolni molk o tem in absolutna nedejavnost pristojnih organov. Smo pač v vsem najboljši in najnaprednejši.


Slovenci imamo srečo (morda sploh ne gre za srečo…, ne vem…), da so med nami res zelo zdravi, zlasti mentalno, izrazito poučeni, izobraženi, suvereno inteligentni, modrostno opolnomočeni, pronicljivo misleči in lucidno pronicljivi ljudje. Še večjo srečo imamo, da pišejo twitte. “Necepljene, neprebolene, netestirane bi morali še bolj odločno in dosledno izobčiti iz družbe. Zavzemam se...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni