“SESTANKI” V GOSTILNAH SO DOVOLJENI ! “SESTANKI” ZA ZAPRTIMI VRATI SO VES ČAS, VSEM IN POVSOD DOVOLJENI ! A bejž bejž no :-)


Torek, 9.2.2021, večerna poročila, najprej Svet na Kanalu A. Minister Zdravko Počivalšek: “Sestanki v gostilnah so dovoljeni. Tega odloki in ukrepi ne prepovedujejo. V gostilni nisem bil kot potrošnik, ampak na sestanku.” Tiskovna predstavnica: “Nismo jedli, lahko pa smo si vzeli nekaj sendvičev za domov. Jaz sem ga vzela in zavila za ministra.” Genjalno :-))))...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni