SEVEDA SEM PRIČAKOVAL TUDI TO VPRAŠANJE – IN PRIČAKOVAL SEM GA TA TEDEN


Vprašanji, ki sta prispeli na moj naslov, sta dve, tvorita pa celoto in se glasita: 1. Ali je pedagoški delavec/delavka, zaposlen/a na fakulteti, dolžan/na izvajati predavanja v predavalnici ali ima “pravico” to odkloniti in vztrajati pri izvajanju pedagoškega procesa na daljavo (ZOOM, Skype ipd.)? 2. Če izrazi željo, da ne želi izvajati predavanj v predavalnici,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni