Smrt in milost: ustavnopravni paradoks, odločnost in izmikanje


Uvodoma Trenutna politična oblast napoveduje novo odprtje vprašanja evtanazije. Na to temo sem v preteklosti večkrat javno razpravljal. Tudi med uveljavitvijo in trajanjem zločinskih koronskih ukrepov. Družbene okoliščine, temelječe na kategoričnih in dokazljivih, celo dokazanih dejstvih so se spremenile. Nič ni več tako, kot je bilo pred tem. Ne le tudi, ampak zlasti glede ŽIVLJENJA...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni