Spartakovo pismo o Covid-19: “Spartacus” dokument o biološkem orožju SARS CoV-2, nepravilnem zdravljenju COVID-19 bolnikov , nanotehnologiji in transhumanizmu (avtor: dr. N.N.)


Prevod iz angleškega jezika: N.N. Ta prevod originala, ki ga hranim, sem se odločil objaviti. Prepričan sem, da je treba tisto, kar se v njem zatrjuje, raziskovati, preverjati, analizirati in o tem odgovorno razpravljati. Če se izkaže za laž, poskus prevare, zmoto… – super. In če je avtor pisma človek, ki ga imam v mislih,...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni