Spoštujem ukrepe, uporabljam masko, razkužujem si roke…


O MASKAH, RAZKUŽILIH IN “VELJAVNIH” ZAŠČITNIH/PREVENTIVNIH UKREPIH Pravni poudarek: Veljavne pravne podlage za kaznovanje ljudi zaradi nenošenja ali napačnega nočenja maske v trenutno veljavnem slovenskem pravnem redi ni. Tako v svojem pravnem mnenju, ki je bilo javno objavljeno, ugotavlja Urad varuha človekovih pravic – ali Varuh človekovih pravic. Soglašam. A to nikakor ne pomeni, da...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni