Strah in tesnoba ne smeta postati epidemija

Javna samopredstavitev

Foto: Jure Eržen (Delo). Novinar: Aljaž Vrabec. Nikoli ni bilo mišljeno, da bi se z dr. Andražem Terškom pogovarjala o njegovi karieri univerzitetnega učitelja  in ustavnika. Povod za intervju je bila kolektivna tesnoba zaradi pandemije koronavirusa. Kljub temu je intervju počakal na mirnejše čase, ker bi drugače preveč sovpadal s sklepno fazo izbora ustavnega sodnika....

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni