TISTEGA SVETA NI VEČ (PA ŠE TISTI NI BIL NIČ KAJ SIJOČ, ČETUDI SE JE ZAČEL MALO SPREMINJATI NA BOLJE – A PO TEM IN TUDI ZATO “BAAAM!”


Dnevnik: https://www.dnevnik.si/1042972422/slovenija/predlog-spremembe-zakona-bi-uvedel-neprestani-policijski-nadzor-tudi-nad-posamezniki-ki-niso-v-kriminalni-preiskavi *** Ostajam pri pravu in politiki. Medicno in naravoslovje prepuščam strokovnjakom. Samo ne slovenskim. Razen izjem za prst ene roke. *** Leto 2002 je zelo pomebno, zgodovinsko – a iz drugih razlogov, kot so zapisani v dobro prodajanih knjigah in zveličavnih političnih spisih. *** Ne samo ZNPPol. Ne samo ZNB. Spremenili bodo tudi...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni