U-I-343/20-3; UMIK POBUDE ZA USTAVNOSODNO PRESOJO, Z IMPLICITNO VKLJUČENOSTJO USTAVNE PRITOŽBE


Ustavno sodišče Republike Slovenije p. p. 1713, SI – 1001 Ljubljana Spoštovani, vstopamo v drugo polovico meseca avgusta 2020. Rok, ki ga je s Pozivom za zbiranje kandidatur za prosto mesto sodnika ali sodnice Ustavnega sodišča Republike Slovenije določil Predsednik Republike Slovenije, se hitro približuje. Domnevam, četudi morda zmotno (informacije o tem nisem uspel pridobiti),...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni