Učbeniški primer “sovražnega govora”


Pamflet, objavljen v časopisu DEMOKRACIJA, je učbeniški primer sovražnega govora. To ni nikakršna satira, to je sovražni govor. Nobeno sprenevedanje in izmikanje ne pomaga, to je sovražni govor. Nobena naknadna omiljujoča razlaga, nobeno prikrojevanje konteksta, nobeno naknadno posuvanje s pepelom ne pomaga, to je sovražni govor. To je kaznivo dejanje. Če bi Ustavno sodišče že...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni