V letu 2021 smo vzpostavili močno vez. V tem letu jo bomo še pravno močneje pozunanjili in nadgradili. Morebitnim izrazom želje, da bi k temu aktivno doprinesli še drugi (odvetniki in odvetnice, pravnice in pravniki, drugi ljudje), ne bomo obrnili hrbta.


S kolegom Markom Blatnikom sva v okviru organizacije Sindikat Sonce Slovenije jeseni 2020 začrtala novo skupno pot. Ustanovljen je bil Inštitut Ustavnik – Pravni inštitut dr. Andraža Terška. Ustanovila sva več področnih sindikatov in združenj-sekcij. Kolega Blatnik je bil zelo uspešen v več sodnih postopkih. Predvsem v delovnih in socialnih sporih. Opogumilo naju je empirično...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni