V Sloveniji že tri leta ni niti enega “novinarja/novinarke”


T.T. in A.T. Zanimivo, kajne? https://archive.ph/xZ6rg https://twitter.com/SaiKate108/status/1667500388017401856 https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13998 V zadnjih treh letih je bila vsak teden razgaljena vsaj ena tako pomembna tema. Mediji niso objavili niti ene. Zahod razen The Epoch Times nima niti enega medija, vsi ostali so le propaganda v službi največjih zločincev v zgodovini človeštva. Članek na PubMed leta 2010 (tudi ta...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni