V Zagrebu se je odvila znanstvena konferenca z naslovom “Znanost ali dogma”


Na konerenco so sodelovali znanstveniki, cenzurirani v času kovid plandemije. Na koncu članka so video povezave: https://www.youtube.com/watch?v=9GA79q_UAWo    pozdravni govor – Arna Šebalj https://youtu.be/48vXDLL8KZg   Krešimir Pavelić https://youtu.be/kqQtJfuZlBg   Josipa Juričev – Sudac https://youtu.be/bU2P4oklJu8   Snježana Škrablin https://youtu.be/CyHNht7389I   Krešimir Johman https://youtu.be/YGUQBWpu_yg   Mislav Vuić https://youtu.be/guTk0Nke0Lo  Ivana Pavić https://youtu.be/sB63X4ePaJE   Mića Vulić https://youtu.be/QraHklYzbBg   Lidija Gajski https://www.youtube.com/watch?v=1dBHMVmVBNo   Nada Jurinčić https://youtu.be/vY7yuTaUBb4   Josipa Rodić https://youtu.be/ZTJu4YSeeCw...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni