“Včeraj spremenjeni IHR je blagodejen. Poudarila sem ustrezne spremembe.” In še nekaj sorodnih tem…


“Včeraj spremenjeni IHR je blagodejen. Poudarila sem ustrezne spremembe, da bi bralcem pomagala to potrditi.Vse, kar je napisano v navadnem besedilu, je nespremenjeno glede na (obstoječo) različico IHR iz leta 2005. Vse, kar je krepko označeno (razen naslovov oddelkov), je novo besedilo (= spremembe).“ Če imate voljo in čas za podrobnosti, so tule: https://merylnass.substack.com/p/the-ihr-as-amended-yesterday-is-benign?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=145168686&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1w0spx&triedRedirect=true&utm_medium=email Gre...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni