Za svobodo, pravice in dostojanstvo naših ljudi in njihovih otrok se bom vselej znova in znova boril do zadnjega atoma moči, pa če mi bodo zato tisočkrat lomili hrbtenico!


DOVOLJ JE! Zdaj MORA BITI RES ZARES IN KONČNO DOVOLJ! 1. Policistke in policisti, redarke in redarji, inšpektorice in inšpektorji… ČAS JE, ŽE ZDAVNAJ JE ČAS, NITI DNEVA ČASA NI VEČ ZA ODLAŠANJE, DA ZAVARUJETE IN IZPOLNITE SVOJE POSLANSTVO, ČAST IN UGLED, DRUŽBENO FUNKCIJO SVOJE UNIFORME, s tem pa SVOJE LJUDSTVO, SVOJE LJUDI, SVOJE SODRžaVLJANKE...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni