ZGODNJE ZDRAVLJENJE


Za nas pripravil: Tomaž T. “Izterjajte od Beovićeve, Logarjeve in ostalih “iatrocidnih zločincev”* iz slovenske infektologije javni odgovor na vprašanje, na koliko od 1,3+ milijona uradno okuženih s Covid so v 45 mesecih preizkusili ta protokol začenši najkasneje 4. dan simptomov. Spodnja pisma so bila naslovljena nanje! http://drelef.org/zelenko/Vladimir-Zelenko-treatment.pdfhttp://drelef.org/zelenko/Zelenko-memo-April.pdf “My out-patient treatment regimen is as follows...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni