ZGODOVINSKA ODLOČITEV USTAVNEGA SODIŠČA – V IMENU IN ZA DOBROBIT LJUDSTVA, PREDVSEM PA ZA ZAŠČITO VLADAVINE PRAVA (U-I-445/20-13)


Slovenija, 3. 12. 2020 Moral sem počakati, da to objavim. Dal sem besedo in besedo držim. Zdaj, ko so mediji že izpostavili pomembno in v marsičem zgodovinsko odločitev Ustavnega sodišča, lahko o tem nekaj besed napišem tudi sam. Zadeva je za pravnike res osupljivo banalna, za pravno nepoučene ljudi pa zna biti težje razumljiva. Se...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni