ZZ (Zgodnje Zdravljenje) protokoli


Poleg že objavljenih, tudi tile, zbrani na enem mestu: Early Treatment Protocols https://c19protocols.com/ Enako, kot velja za ZRAK: tudi vse to še vedno NIKOGAR NE ZANIMA! Predvsem to ne zanima Vlade RS, resornega ministra, strokovne posvetovalne skupine vlade, televizijsko nastopaških doktorjev in doktoric, opozicije, ki je ni, IJS, psevdo intelektualcev, predvsem pa MEDIJEV. Zlasti RTV...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni