(1) Catherine Austin Fitts Unravels the Real Covid Agenda. (2) Intervju dr. Reinerja Fullmicha z dr. Davidom E. Martinom.


To je treba misliti. O tem je treba razpravljati. To je treba analizirati, preverjati in nadzorovati. Z dejstvi in dokazi. Z mišljenjem. To je MORALNA, ETIČNA IN PRAVNA DOLŽNOST MEDIJEV! To je postala MORALNA DOLŽNOST slehernika. Treba se je JAVNO dokopati do resnice in jo zakoličiti, potem pa braniti. Kakršna koli že je. In če...

Še niste registrirani? Za dostop do zaklenjenih člankov na Ustavniškem blogu, se morate najprej registrirati. Z registracijo boste ustvarili svoj uporabniški profil, s katerim boste kasneje lahko dostopali do objav. Pri registraciji boste morali izpolniti obrazec za registracijo. Registracija je enkratno dejanje, ki ga izvedete zgolj enkrat. Sledite navodilom s klikom na »Registrirajte se«.

Registrirajte se

Prijavijo se lahko samo že registrirani uporabniki. Ko ste enkrat registrirani in imate svoj uporabniški profil že ustvarjen, se lahko prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, s klikom na »Prijavite se«. Prijava ni mogoča brez predhodne registracije.

Prijavite se
Meni